Returnering

Vores fortrydelses- og returret står beskrevet i vores handelsbetingelser. På denne side prøver vi at svare på nogle ofte-stillede spørgsmål:

  • Gaver byttes op til 90 dage efter gavegiveren har modtaget dem.
  • Returfragten skal du selv betale. Vi kan desværre ikke sælge dig en pakkelabel endnu, omend vi arbejder på sagen. Vi kan kun modtage pakker sendt direkte til vores adresse, evt. som erhvervslevering - vi kan ikke modtage pakker uden omdeling, ufrankeret, pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker sendt til pakkeshops. Brug venligst ikke DAO, da de leverer ved at stille pakken udenfor, og måske i weekenden, og i så fald er der en chance for skade eller bortkomst før vi har mulighed for at hente pakken.
  • Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores butik og aflevere, fremfor at sende ting.
  • Fortrydelsesretten løber de første 14 dage efter varen er leveret, og i disse 14 dage kan vi også føre pengene tilbage til det betalingskort der blev brugt ved bestilling. Bemærk hvis der er tale om en gave, at det betyder det er gavegiveren der får pengene tilbage. Vi kan ikke lave en bankoverførsel.
  • Efter de første 14 dage er der tale om returret, og vi udsteder i stedet et tilgodehavebevis (i form af et elektronisk gavekort).
  • Ombytning af varer foregår ved at vi modtager varerne retur, og udsteder et tilgodehavebevis, som kan benyttes til bestilling af den nye vare.
  • Vedlæg enten kopi af faktura, eller anden indikation af ordrenummer, så vi ved hvem vi snakker med.

Ved returnering, HUSK at pakke pakken forsvarligt ind. Spil bliver nemt beskadiget (får bulede hjørner e.l.), så det er ikke tilstrækkeligt med en papkasse der kun lige akkurat passer rundt om spillet. Papirposer, indkøbsposer, kaffefiltre osv. er ikke gyldig indpakning :-)

Varer skal returneres uåbnede og ubeskadigede. Ved åbning eller skader vil vi modregne værditabet i enten tilgodehavebevis eller refundering.

 

Du skal sende varen retur til:

    Snydepels ApS
    Dalbækvej 2a
    6670 Holsted